Mustafa Kemal İlkokulu

Telefon : 0 212 6257272
Belgegeçer : 0 212 6257083
WEB https://eyupmustafakemalilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Karadolap Mah.Veysel Karani Cd.Güney Sok.No35 Alibeyköy/Eyüpsultan/İSTANBUL
VİZYON : Öğrenci başarı ve davranışlarında, spor, kültürel ve bilimsel alanlarda, Eyüpsultan´da örnek ilköğretim okulu olmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştirerek onları bir üst öğrenim basamağına ve hayata hazırlamak temel misyonumuzdur. Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir. Bilgiyi aktif kullanan, bilimsel doğruları deneyerek öğrenen, bilgiye ulaşma becerisine sahip, işbirlikçi ve paylaşımcı davranan, araştırmacı ve sorgulayıcı düşünen öğrenciler yetiştirmektir. Kısacası öğrencilere öğrenmeyi öğretmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 09:00-14:40/16:30
Servis : Servi Taşımacılığı Vardır.
Ulaşım : Eminönü´nden Otobüsler:99,99A,47 nolu otobüsler Şişli´den Otobüsler:49,49Y,49A Fatih´ten Otobüsler:39D,39Y,39O (Otogar)
Yerleşim Yeri : Karadolap Mah.Veysel Karani Cad.Güney Sok.No:35 Alibeyköy/Eyüpsultan/İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Eyüp Merkeze 8 km
Kontenjan Bilgileri :